tipparijs.nl

Word je zomaar getipt

Musée du Louvre

Musée du Louvre

Musée du Louvre: thuishonk van de Mona Lisa en het grootste museum ter wereld. Zo dan hebben we dat gehad! Maarliefst 6 ha aan oppervlak om tentoon te stellen. In het museum bevinden zich omvangrijke collecties zoals: Griekse, Oosterse, Romeinse oudheden, Etruskische, Egyptische. Met schilderijen, meubels en beeldhouwwerken. De hoofdingang bevindt zich in de prominente piramide. Onder het bewindt van president Mitterand werd het museum verbouwd wat destijds een slordige € 1 miljard kostte. Wanneer je graag het museum wilt betreden, zet je schrap voor de lange wachttijden, of koop hier online je tickets en ontloop de lange wachrijen. s’ Avonds na sluitingstijd is de piramide nog wel te betreden. Je kunt dan een kijkje nemen in dit bouwwerk, ook leuk.

Wist je dat de piramide van het Louvre ook in de historische as staat, die bijna 10 km lang is, met de Arc de Triomphe en La Grande Arche?

Bijzonderheden: kijk voor gedetailleerde openingstijden hier. Let op: het toegangsbewijs is ook geldig in Musée Eugène Delacroix

Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen tickets te kopen zolang zij begeleidt worden door een volwassene die wel een ticket kopen. Jeugdigen kunnen meelopen met de ouders en dienen hun ID te laten zien bij de entree.

Haal meer uit je citytrip, sta niet in de wachtrij

Bestel tickets voor “Musée du Louvre”

Ticket Prijs Aantal
Persoon € 15,50
Datum

Betaalmethode: VisaVisa MasterCardMastercard iDealiDeal

Bezoekersinformatie

M1/M7 Musée du Louvre
€€
09:00 uur - 18:00 uur

€: goedkoop €€: gemiddeld €€€: duur

Eten en drinken in de buurt van "Musée du Louvre"