tipparijs.nl

Word je zomaar getipt

Eiffeltoren

Eiffeltoren

De Eiffeltoren mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Misschien wel dé bezienswaardigheid waar men voor naar Parijs gaat, al is het alleen maar door de hoge romantiek factor. Met antennes meegeteld is de Eiffeltoren 325 meter hoog.

Als je de Eiffeltoren wilt betreden houdt dan rekening met de wachttijd, er zijn eigenlijk bijna altijd lange rijen aangezien er een continue stroom aan toeristen is. Als je de wachtrij hebt overwonnen heb je de keuze om naar drie verschillende niveaus te stijgen. De eerste twee zijn naast de lift ook per trap bereikbaar. Leuk om te weten is dat de trap uit 1665 traptreden bestaat! Wil je tot de top dan gaat dat per lift.

‘s Avonds, wordt de Eiffeltoren verlicht, en tien minuten van elk uur knipperen duizenden lampjes wat een mooi schouwspel is.

Achter de Eiffeltoren is een park genaamd: Parc du Champs de Mars. Hier kun je lekker genieten van het enorme bouwwerk en van de andere mensen.

Parijs city tour met bezoek aan de Eiffeltoren

Panorama bus tour

Tijdens deze excursie reist u met een luxe bus langs de prachtige highlights van Parijs, zoals: de Place L’Opéra, Champs-Elysées, de Eiffeltoren, het Louvre, kathedraal de Notre Dam en Saint-Germain-Des-Près. Met uitleg in uw eigen taal wordt u meegenomen door de geschiedenis van Parijs en krijgt u informatie over de cultuur en kunst van de stad.

Eiffeltoren

Op de tweede verdieping van de Eiffeltoren kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de beste highlights van Parijs, zoals: de Montmartre, de Sacre Coeur, de Montparnasse Toren en de Invalides.

Vertrekpunt

Rivoli agency 
214 rue de Rivoli
75001 Parijs
Meer informatie vind u op uw ticket

Excursie duurt ca. 3 uur

Haal meer uit je citytrip, sta niet in de wachtrij

Bestel tickets voor “Parijs city tour met bezoek aan de Eiffeltoren”

Ticket Prijs Aantal
Volwassene € 49
Kind (4-17) € 26
Datum Tijd

Betaalmethode: VisaVisa MasterCardMastercard iDealiDeal

Bezoekersinformatie

M6 Bir-Hakeim
€€
09:00 uur - 23:45 uur

€: goedkoop €€: gemiddeld €€€: duur